Ataşehir'de Okul Bahçelerine Oturma Bankları Takıldı

24.10.2009

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçede yaptığı gezi ve inceleme çalışmalarında okulları ziyaret ederek okul yetkilileri ve öğrencilerin sorunlarını dinliyor. Başkan Battal İlgezdi'nin yaptığı okul ziyaretlerinde özellikle öğrenciler Başkan İlgezdi'den tenefüslerde okul bahçesinde oturma yerlerinin olmadığından yakındı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de ilçe sınırları içinde bulunan 54 ilköğretim okulu ve lisenin bahçelerine oturma banklarının yerleştirilmesi için çalışma başlattı.

 

 

Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'de okulların bahçe alanlarında temizleme ve düzenleme çalışmalarını tamamladıktan sonra okul bahçelerine bankları yerleştirmeye başladı. Bu arada kullanılmaz durumdaki yazı tahtalarıda yine belediye tarafından yenileriyle değiştşitildi .

 

 

Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Kutlu, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi okulların bahçe alanlarında temizleme ve düzenleme çalışmaları yaptıklarını belirterek, 54 okula toplam 350 adet bank yerleştirileceğini söyledi. Kutlu, şu ana kadar 130 bankın yerleştirildiğini açıkladı. Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre İşitme Engelliler İlköğretim Okulu ile Ali İhsan Hayırlıoğlu İlköğretim Okulu ve Yenisahra Mahallesi’nde bulunan Sakarya İlköğretim Okulu bahçelerine bank takılması çalışmalarını Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Kutlu, Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Gül ve Ataşehir Belediyesi Eğitim Danışmanı Metin Bektaş'ta izledi.