Ataşehir Belediyesi’nden Ücretsiz İçme Suyu

16.2.2010

Ataşehir Belediyesi dar gelirli halkın içme suyu ihtiyacını karşılamak için, ücretsiz içme suyu dağıtmaya başladı. İlk su dağıtımını Mustafa Kemal Mahallesi’nde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’den mahalle toplantılarında sık sık içme suyu isteyen gelir durumu düşük vatandaşlar bu isteklerine kavuşmuş oldu. Maddi durumları el vermediği için damacana ile içme suyu alamadıklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan İlgezdi’den bu duruma çare bulmasını istediler. Mahallelerde ücretsiz içme suyu dağıtacağına söz veren Başkan İlgezdi, bir sözünü daha tutarak içme suyu dağıtmaya başladı. Başkan İlgezdi, ilk suyu kendi içti. Su dağıtımında bir konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Bu suya güvenerek içebilirsiniz. Kocaeli’nden bir kaynaktan getiriyoruz. Su tahlilleri yapıldı. Temiz ve güvenilirdir” dedi.

Ataşehir Belediyesi haftanın her günü su dağıtacak. Su dağıtımı için her mahallenin belirli günleri olacak. O günlerde tanker mahallenin merkezi bir noktasına gelecek ve vatandaşlara su dağıtacak.