İHALE DETAY

2886 SAYILI DEVLET İHALE KANUNUNUN 36. MADDESİNE GÖRE ARSA SATILACAKTIR.

2886 SAYILI DEVLET İHALE KANUNUNUN 36. MADDESİNE GÖRE ARSA SATILACAKTIR.

  

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
2886 SAYILI DEVLET İHALE KANUNUNUN 36. MADDESİNE GÖRE ARSA SATILACAKTIR.
İŞİN ADI
ALANI (m2)
İMAR DURUMU
MUHAMMEN BEDEL (TL)
GEÇİCİ    TEMİNAT (TL )
İHALE GÜN
 VE SAATİ
DOSYA SATIŞ  
 BEDELİ
Ataşehir,İlçesi, Barbaros   Mahallesi, F22D22C3C Pafta,3334  Ada,  2 Parsel sayılı  taşınmazın 2886 Sayılı  Devlet İhale Kanunun 36. Maddesine göre   satışı  
5.946,71 m2
30.11.2012 Tarih ve 1/1000 ölçekli Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi Muhtelif Parseller ve tescil dışı alanlara ilişkin uygulama planı değişikliği ile E:1,50 H:Serbest, Sosyal ve Kültürel Tesis Alanında kalmaktadır.
32.706.905,00 TL
981.208,00-TL
27.08.2013
Saat 11:00

İhale Karar No:2013/809
1.000,00-TL
İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler şunlardır:
a)Kanuni İkametgahı (Onaylı)
b)Nüfus Suret (Onaylı)
c)Geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu ( Muhammen bedelin %3 kadar)
d) Dosya bedeli tahsilat makbuzu
e)Gerçek kişiler adına vekaleten ihaleye giren kişilerden noter tasdikli vekalet
İstekli bir şirket olduğu takdirde;
a) Şirketin Ticaret siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair ihale ilanının yayını tarihinden sonra alınmış bir belge.
b) Şirketin sirkülerinin veya şirket adına tekliflerde bulunacakların bu şirketin vekili olduğunu gösterir noter tasdikli vekaletname.
c)Yabancı tab’anın on seneden beri Türkiye de mukim ve ticaret sicillerinde kayıtlı bulunması.
d)Yabancı şirketin b,c fıkralarında yazılı şartların her ikisine de haiz bulunması ( Türkiye de Şubesi olmayan şirketlerin belgesi Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluklarınca tasdik edilmiş bulunacaktır.)
e) Geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu (Muhammen bedelin %3 kadar)
f) Dosya bedeli tahsilat makbuzu
g) İsteklerin ortak girişim olması halinde Noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ve ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi.
*İsteklilerin ihale saatinde yazılı teklif mektubu bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin Adı, Soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Bu zarf geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu ve istenilen diğer belgelerle birlikte  ikinci bir zarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı ile adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır.
*Teklif mektuplarının istekli tarafından imzalanması ve bu mektuplarda şartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler red olunarak hiç yapılmamış sayılır.
*Bu ihaleye ait dosyayı İhale gününden bir gün öncesine kadar yukarıda belirtilen bedel karşılığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilir.
 İsteklilerin teklif zarflarını İhale saatine kadar Ataşehir Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Encümen Şefliği'ne vermeleri gerekir.                        
 
İLAN OLUNUR