Zabıta Müdürlüğü personeline “İletişim ve öfke kontrolü” eğitimi verildi

4.10.2013

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli diksiyon ve öfke denetimi eğitimi aldı. Hayat Danışmanı Hakan Bozkurt tarafından verilen uygulamalı “İletişim ve öfke kontrolü” eğitimiyle, vatandaşlarla yoğun temas halinde olan Zabıta Müdürlüğü personelinin daha bilinçli davranabilmeleri sağlanacak.

Zabıta personelin moral ve motivasyonunu yükseltecek, diksiyonlarını kontrol ederek kendilerini doğru ifade edebilmelerini ve öfkelerini yönetebilmelerini sağlayacak bu eğitim ile Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün halka verdiği hizmet yükselecek. Gruplar halinde verilen eğitimlere Zabıta Müdürlüğü’nün 210 kişilik tüm personeli katılırken; verilen bu eğitimler, personelin iş hayatlarına olduğu gibi özel hayatlarına da fayda sağlayacak.