Zabıta Müdürlüğü Personeli "Stres" Attı

5.1.2010

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün, Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy İlçe Belediyelerinden gelen personel ile zabıta yardımcı ekiplerinin kaynaşması için düzenlediği yemeğe Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de katıldı. Başkan Battal İlgezdi, zabıta müdürlüğü ekiplerinin yerel yönetimin halka yansıyan yüzü olduğunu belirterek, "9 aydır yaptığınız çalışmaları dikkatle izliyorum. Ataşehirli vatandaşlarımızla her gün, her saat iç içe olan sizlere güveniyor ve inanıyorum. Başladığımız bu uzun ve önemli yolculuğu birlikte tamamlayacağız" dedi. Zabıta Müdürlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erol Dolu ile Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya'nın organize ettiği yemekte Başkan Battal İlgezdi'ye Zabıta Müdürlüğü personeli adına plaket verildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Meclis Başkan vekili Hüseyin Çulha, Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman ve belediye şube müdürleri de katıldı.