Vergi Dairesi Müdürleri Ataşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

22.2.2010

Vergi Haftası nedeniyle Anadolu yakasında bulunan vergi dairelerinin müdürleri Ataşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz'la görüştü.

Erenköy Vergi Dairesi Müdürü Muammer İlhan, Kozyatağı Vergi Dairesi Müdürü Abdurrahman Kaya, Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi Müdürü Funda Erdoğan ile Rıhtım Veraset Vergi Dairesi Müdürü Funda Sarıkaya Çiftcioğlu, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında yeni ilçe olan Ataşehir Belediyesi'ni ziyaret ettiklerini belirtti. Vergi ödemenin ülkemiz için önemli olduğunu da vurgulayan vergi dairesi müdürleri . Vergi ödemenin önemini tüm vatandaşlara anlatmaya çalıştıklarını ifade ederek, bu konuda tüm kurum ve kuruluşların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

 

 

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz'da vergi ödemenin vatandaşlar için bir görev ve sorumluluk olduğunu vurguladı. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, vatandaşların bu konuda sorumluluklarını yerine getirmelerinin gerektiğini belirtti.