Ustalar Ataşehir’e “Ses Vermeye” Devam Ediyor...

21.10.2011

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün,  “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor!” projesi tüm hızıyla devam ediyor... Geçtiğimiz günlerde “Kerem Görsev Trio” konseriyle başlayan proje kapsamında Ataşehirliler Kasım ayında da 2 usta ismin vereceği konserle müzik ziyafeti yaşayacak.
    Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fahir Atakoğlu, 2 Kasım Çarşamba günü saat 20.30’da,  Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonu’nda konser verecek. 16 Kasım Çarşamba günü saat 20.30’da ise Bülent Ortaçgil, doyumsuz şarkıları ve gitarıyla Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda Ataşehirlilerle buluşacak.
    Konserleri izlemek isteyenler, “ücretsiz” davetiyelerini Ataşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden veya Ataşehir Belediyesi Batı Ataşehir Ek Hizmet Binası’ndan alabilirler.

**Konserlere 12 yaşın altındaki çocuklar alınmayacaktır.**