Türkü şöleninde Neşet Ertaş anıldı

26.9.2013

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği “4.Kardeş Kültürlerin Festivali”, Ataşehirlileri birbirinden değerli seslerle buluşturmayı sürdürüyor. Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda 24 Eylül Salı akşamı gerçekleşen Musa Eroğlu, Nilüfer Sarıtaş ve Kutsal Evcimen konseri, mahalle sakinlerine türkü ziyafeti sundu.

Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı. Söylenen türküler ile hüznün ve mutluğun bir arada yaşadığı konserde, aramızdan ayrılışının birinci yıldönümü olan Usta Sanatçı Neşet Ertaş da unutulmadı. Sanatçı, söylenen türkülerle bir kez de daha özlemle anıldı.