THM'nin Genç ve Özgür Sesi Pınar Sağ Ataşehir'de

9.9.2011

Ataşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Yaklaşık bir aydır Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri değişik mahalle ve parklarda Ataşehirlilerin yoğun ilgi ve katılımı ile gerçekleştirilen Sokak Şenlikleri kapsamında bu kez Türk Halk Müziğinin genç ve özgür sesi Pınar Sağ Ataşehirlilerle buluşacak.

Ağustos ayı içinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde meydana gelen terör saldırıları nedeniyle iptal edilen Pınar Sağ konseri 15 Eylül Perşembe akşamı saat 20:30’da, Deniz Gezmiş Parkı Amfi-Tiyatro’da gerçekleştirilecek.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 7'den 70'e tüm Ataşehirlilere yönelik gerçekleştirdiği projelerinden biri olan Sokak Şenlikleri kapsamında ki Pınar Sağ konseride diğer etkinliklerde olduğu gibi ücretsiz izlenebilecek.

Tarih: 15 Eylül 2011 Perşembe

Yer: Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı