TFF Bayanlar Futbol Liginde Ataşehir Fırtınası

28.11.2010

TFF Bayanlar liğinde Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı fırtına gibi esiyor. Ataşehirin sultanları liğin 3.haftasında Maltepe Yalısporu deplasmanda 9-0 yenerek 3 maçta attığı 24 golle bir rekora koşmaya başladı.

TFF Bayanlar liğinde Maltepe Yalısporla Başıbüyük Stadında  karşılaşan Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı karşılaşmaya hızlı başladı. 90 dakika baskılı ve hızlı futbolunu sürdüren Ataşehir’in sultanları karşılaşmayı 9-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Liğin ilk haftasında deplasmanda Antalyasporu 13-0, ikinci hafta Tranzon İdmanocağını 2-0 yenen Ataşehirin sultanları Maltepe Yalıspor engelinide 9 golle aştı. Ataşehirin sultanları 3 maçta  attığı 24 goll Türkiye futbol liğlerinde 3.haftada 24 gol atan tek takım ünvanını elde etti.