TAKSİM TRİO ATAŞEHİR’DE KONSER VERDİ

26.10.2017

Müziğin muhteşem üçlüsü Taksim Trio, Ataşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sevenleriyle bir araya geldi.

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan’ın oluşturduğu müzik grubu sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Müzikal zenginlikleriyle dünya müziğinde son yılların en dikkat çekici gruplarından biri sayılan Taksim Trio; klarnet, bağlama ve kanunun hayranlık uyandıran uyumunu tek ruhla birleştirerek MSKM sahnesinde hayranları tarafından dakikalarca alkışlandı.

Konseri Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal ile çok sayıda müziksever dinledi.