Sultanların Gol Orucu Bozuldu

22.2.2011

TFF Bayanlar Liginde hiç gol yemedem namağluo lider olarak Ankara deplasmanında Gazi Üniversitesi'i karşılaşmasına çıkan Ataşehir Bayan Futbol takımı sahadan 6-1 galip ayrıldı. Sultanlar hiç gol yemeyen takım ünvanını kaybederken, lig liderliğini en yakın rakibinin 7 puan önünde sürdürüyor.

Ankara'da geçen yılın şampiyonu ile karşılaşan Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı Fatma'nın 2, Lütfiye'nin 2 ve Yağmur'un 2 golüyle son beş dakikaya 6-0 galip girdi.

Bu dakikada Gazi Üniversitesi taraftarlarının yoğun küfürleri ve sahaya çeşitli maddeler atması ile tribünlerde başlayan kavga nedeniyle konsantrasyonlarını kaybeden Sultanlar bir gole engel olamadı. Ankara deplasmanından 6-1 galibiyetle dönen Ataşehir Belediyespor namağlup liderliğini sürdürüyor.