Spor ve Sanat Etkinlikleri Törenimize Davetlisiniz

7.10.2011

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ve her yıl binlerce öğrencinin hem spor, hem de sanat etkinliklerinde yer alarak, sosyal yönlerini güçlendirdikleri ve diledikleri branşlarda ilerleme fırsatı buldukları “Spor ve Sanat Etkinlikleri” bu yıl da tüm Ataşehirlilerin ücretsiz yararlanabileceği bir şekilde eğitimlerine başlıyor...

“Spor ve Sanat Etkinlikleri” 15 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Yeni Sahra Stadı’nda yapılacak olan ve birbirinden güzel sürprizlerin yer alacağı törenle yeni sezona start verecek. Ataşehir’in gururu, TFF Kadınlar 1. Ligi Şampiyonu Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı’mızla Şöhretler Karması arasında yapılacak olan futbol müsabakası törenin büyük sürprizleri arasında yer alırken, halk oyunları, perküsyon gösterileri ve çeşitli yarışmalar da törene renk katacak.

Törenimize tüm öğrencilerimiz ve Ataşehirliler davetlidir.