“Şok Hizmet” İçerenköy’de

10.4.2013





Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Şok Hizmet” uygulamasının üçüncü durağı İçerenköy Mahallesi oldu. Her ay Ataşehir’in iki farklı mahallesinde yürütülen uygulama kapsamında; saha müdürlükleri tüm ekipleri ile alana inerek, hizmet seferberliği başlatıyorlar.
 
İçerenköy Mahallesi’nde yürütülen uygulamaya katılan; Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Veteriner İşleri, Zabıta ile Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüklerine bağlı ekipler mahalleye yoğun ve hızlı hizmet sundular.





Çalışmaları denetleyen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı ve birim müdürleri, mahallelilerin taleplerini öğrendi ve sorunlarına acil çözüm getirdi.

Yürütülen çalışmada; cadde ve sokaklar önce araçlarla, sonra da süpürgeciler tarafından temizlendi. Yol kenarlarındaki ağaçlar için gerekli budama ve bakımlar yapıldı. Okul ve cami gibi kamusal alanlar hem ilaçlandı hem de temizlendi. Kapalı olan rögar ve yağmur suyu kanallarına müdahale edildi. Mahalledeki çöp konteynırları yıkandı ve boyandı. Yollara asfalt yamalama çalışması, park ve bahçelerdeki toprak alanlara da çapa yapıldı.