Sanatın Rengi 23 Kasım’a kadar devam edecek

17.11.2014

Ataşehir Belediyesi Ana Renkler projesi kapsamında düzenlenen “Sanatın Rengi” Resim Sergisi’nin açılışı 14 Kasım Cuma günü yapıldı.

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi Salonu’nda düzenlenen serginin açılış törenine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızları Turnam ile katıldı. Geceye ayrıca Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, Belediye Birim Müdürleri ile CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve çok sayıda Ataşehirli sanatsever katıldı.

45 eser sahibinin oluşturduğu “Sanatın Rengi” Resim Sergisi’nin açılış gecesi kokteyl ile başladı, açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Başkan İlgezdi tarafından proje eğitmenlerine teşekkür plaketi ve çiçek sunuldu.

23 Kasım’a kadar devam edecek serginin açılış gecesinde “Türkiye’de Sanat Eğitimi” konulu bir de söyleşi düzenlendi. Söyleşide Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Ressam Yusuf Ziya Aygen ile Ataşehir Belediyesi Görsel Sanatlar Koordinatörü ve Ressam Birsen Altunsaray tarafından “Türkiye’de Sanat Eğitimi” üzerine konuşma yapıldı.

Sanatın Rengi Resim Sergisi 23 Kasım'a kadar Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi Salonu'nda sergilenmeye devam edecek.

Adres: Novada AVM 3. Kat / Küçükbakkalköy Mahallesi Şehit Şakir Elkovan Caddesi No:20 /Ataşehir