SAĞANAK ALTINDA SUZAN KARDEŞ KONSERİ

20.6.2017

Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Uluslararası Ataşehir Ihlamur Festivali, 19 Haziran Pazartesi akşamı Atatürk Mahallesi Amfili Park’ta düzenlenen Suzan Kardeş Konseriyle sona erdi.

Ihlamur kokuları ve renkli etkinlikleriyle başlayan festivalde Türkiye’nin yedi farklı bölgesinden gelen otlar tanıtılırken, Küba, Bulgaristan ile Romanya’dan gelen dans ekipleri de muhteşem gösterilerini sergiledi.

Uluslararası Ataşehir Ihlamur Festivali son gününde yağmurlu havaya rağmen sanatçı Suzan Kardeş ile coşkulu final yaptı.

Balkan müziğinin güçlü seslerinden Suzan Kardeş, seslendirdiği şarkı ve türkülerle izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Konser alanını dolduran müzikseverler sağanak yağışa rağmen Suzan Kardeş’e, alkışları ve danslarıyla eşlik etti.

Söylediği şarkılarla konsere katılan Ataşehirlilere keyifli anlar yaşatan Suzan Kardeş, “Ataşehir’de gökdelenlerin arasında böyle güzel bir festival düzenleyen Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Birçok yerde konser veriyorum ancak burası benim için ayrı bir yer olacak. Yoğun yağmura rağmen konserime gelip, benim şarkılarıma eşlik eden tüm sevenlerime sevgilerimi sunuyorum” dedi.