OYUN GİRİŞİMLERİNİ HIZLANDIRMA PROGRAMI 15 EKİPLE BAŞLIYOR

6.7.2021

Pikselup Oyun Girişimleri Hızlandırma Programının başvuruları sona erdi ve toplamda 132 başvurunun arasından seçilen 39 kişi, eğitim programına başladı.

Yoğun ilgi ile geçen başvuru süreci sonucunda PikselUp programına kabul edilen girişimler belirlendi. Toplamda 39 kişi 15 ekip halinde 3 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen ilk eğitimlerle Pikselup oyun girişimlerini hızlandırma yolculuğuna başladı.

Programına katılan ekipler; kurulacak olan sosyal iletişim kanalında yeni partnerler bulma ve iş fikirleri geliştirme olanaklarına sahip olacaklar. Ayrıca herkese açık düzenlenecek olan atölyelere de katılabilecekler. Katılımcılar, mentorluk seanslarından grup veya bireysel olarak da yararlanacaklar.

Hızlandırma programı boyunca katılımcılar, alanında uzman kişilerce desteklenecek, girişimcilik ve oyun stüdyosu yönetimi odaklı workshoplar ve etkinliklerle iş kapasitelerini geliştirecekler.

6 ay sürecek eğitimlerde; oyun sektörü ve pazar araştırması, ürün planlama metotları, startup bütçe yönetimi, kitle fonlaması ve şirket oyunları için sunum hazırlama konuları hakkında rehberlik alacaklar.

Eğitimler sonunda girişimciler düzenlenecek olan Demo day ile yatırımcılara ve oyun yayıncılarına sunum yapma hakkını kazanacak.