Öğrencilerden Başkan İlgezdi'ye Ziyaret

23.10.2009

Ataşehir Doğa Koleji öğrencileri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi ziyaret etti.

Cumhuriyet'in 86. yılını kutlama haftalarının başlaması nedeniyle Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi ziyaret eden Ataşehir Doğa Koleji'nin minik öğrencileri Başkan İlgezdi'den “çevrenin korunması, ağaçların korunması ve hayvanlara eziyet edilmemesini” istedi. Başkan Battal İlgezdi de minik öğrencilere “Geleceğimiz sizlersiniz. Sizlerin Cumhuriyet ilkelerine bağlı birer genç olarak yetişmeniz için ne gerekiyorsa yapacağız. Ataşehir'de yeşil alanlar korunacak, yeni yeşil alanlar yaratacağız. Ataşehir sınırları içinde sokak hayvanlarını korumak için çalışmalarımız var.” dedi.

Başkan İlgezdi, öğrencileri Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Ataşehir Belediyesi'nin organize ettiği “Cumhuriyet Şöleni” ne davet etti.