Öğrenci Ziyaretleri Devam Ediyor

3.5.2016

Ataşehir Özel Amerikan Kültür Koleji öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Sosyal Bilgiler dersi “Güç-Yönetim-Toplum” konusu kapsamında Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

Öğrencileri makamında ağırlayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, öğrencilere belediye ve belediyecilik hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek derslerinde başarılar diledi, ziyaret sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrenciler, Ataşehir içerisindeki yeşillendirme çalışmalarını beğendiklerini belirterek, çocuk oyun parklarının arttırılmasını ve sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarının yapılmasını istedi.