Nijmegen Belediyesi'nden Ataşehir'e Ziyaret

25.5.2010

Hollanda'nın Nijmegen Belediyesi yetkilileri Ataşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. İki belediyenin kendilerini tanıttığı toplantıda Nijmegen Belediyesi Başkan Yardımcıları Hannie Kunst ve Turgay Tankır ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz da bulundu. Düzenlenen tanışma toplantısında Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz Ataşehir Belediyesi’nin hem gerçekleştirdiği, hem de uygulamaya geçireceği altyapı ve sosyal projelerinden bahsetti. Nijmegen Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis üyesi Turgay Tankır da, Nijmegen’in enerji tasarrufu ve çevre ile ilgili projelerini ve yapılan uygulamaları aktardı. İleriye yönelik olarak AB ve diğer konularda yapılabilecek işbirliği hakkında görüş alışverişlerinin de olduğu toplantıda Nijmegen Belediyesi temsilcileri Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz’a, Nijmegen şehrini simgeleyen çeşitli aksesuar ve kitap hediye ettiler.