Muhtarlardan Başkan Battal İlgezdi’ye Teşekkür Plaketi

2.10.2012

İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneği ismi altında birleşen İstanbul’un Anadolu Yakasında hizmet veren muhtarlar, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret ederek teşekkür plaketi sundular.

Yerel yönetimlerle işbirliğini geliştirerek bölgelerinde daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan dernek üyeleri, Başkan Battal İlgezdi ile hem sorunlarını paylaştı hem de yerel yönetimler üzerine sohbet ettiler.

Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Kadir Delibalta ve üyeler tarafından, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye Ataşehir’deki mahalle muhtarlarıyla sergilediği başarılı işbirliği ve ilçeye sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Dernek Başkanı Kadir Delibalta, “Ataşehir ilçesinde görev yapan muhtarlarımız, değerli başkanımızdan duydukları memnuniyeti dile getirince teşekkür plaketi takdim etmek istedik” diye konuşurken, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.