Modern Şehircilik Ödülü “Ataşehir Belediyesi” ne Verildi

24.9.2012

World Consumer Academy’nin Haliç Kongre Merkezi’nde organize ettiği Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi; siyaset, sanat ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Organizasyonda Tüketici Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, Modern Şehircilik Ödülü’nü Ataşehir Belediyesi’nin kazandığını açıkladı. 3,5 yılda çağdaş bir kent yaratmak için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve ekibinin gerçekleştirdiği projelerin ödüle değer bulunduğunu vurgulayan Ustaoğlu, törene katılamayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yerine ödülü Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’a verdi. Ataşehir Belediye Başkanı Hüseyin Hışman da, kendilerini böyle bir ödüle layık gördükleri için teşekkür etti. Hışman, İstanbul’un yeni ve gelişen bir ilçesi olduklarını vurguladı. 3,5 yıllık belediyecilik yaşamlarında en küçük bir yeşil alanı dahi imara açmayarak bölgedeki yeşil alanları çoğalttıklarını kaydeden Hışman, “3,5 yıllık dönemde yaklaşık 600 bin metrekare yeşil alan yaratarak belediyecilikte yeni bir kent ve yerel yönetim anlayışı geliştirdiğimizi düşünüyorum. Sayın Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ve ekibinin içerisinde bulunmaktan gurur duyuyorum” dedi.