Miniklerin Okul Heyecanı

15.9.2010

2010-2011 eğitim-öğretim yılı başladı. Bu yıl birinci sınıfa başlayan öğrenciler uyum programı dolayısıyla bu yıl da bir hafta önce ders başı yaptı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul açılış törenini TEB Ataşehir İlköğretim Okulu’nda yaptı.Referandum dolayısıyla bir gün gecikmeli yapılan ilköğretim birinci sınıfların okula başlama töreninde, protokol de miniklerin heyecanına ortak oldu. Atatürk Mahallesi’ndeki törene eğitimden sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan ile başkan danışmanı Metin Bektaş katıldı.

Yapılan konuşmalarda, bir hafta önce başlayan öğrenci ve veli oryantasyon eğitim programının önemine değinildi. Konuşmaların ardından öğrenciler protokol üyelerine çiçek verdi ve halk dansları gösterisi yaptı. Okula ilk adımı atan minik öğrencilerin oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

Törenin ardından, dört gün sürecek veli uyum programında, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, okulun konferans salonunda, velilere ilk oryantasyon dersini verdi.