Maket Yarışması değerlendirmeleri yapıldı.

24.5.2013

Ataşehir Belediyesi‘nin çevreye gösterdiği duyarlılık kapsamında, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinde; geri dönüşüm bilinci oluşturmak ve onlara çevreyi gönüllü olarak koruma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 4. Geleneksel Maket Yarışması düzenleniyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen maket yarışmasına, ilçedeki ilkokullardan 9, ortaokullardan ise 40 eser katılıyor.

4. Geleneksel Maket Yarışması kapsamında; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Zeki Er, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Nurhan Hocaoğlu ile Çizer Tan Oral’dan oluşan juri üyeleri tarafından 23 Mayıs tarihinde Şehit Öğretmen Mehmet Fidan Okulu’nda son değerlendirmeler yapıldı.

Değerlendirmeler neticesinde dereceye giren okullar, 31 Mayıs Cuma günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde saat: 10.00’da düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.