Klarnet Ataşehir’de dile geldi

13.12.2013

Kültür ve sanat alanında yaptığı etkinliklerle ses getiren Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” konserleri kapsamında Klarnet Ustası Hüsnü Şenlendirici Ataşehirliler’le buluştu. Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Ataşehirliler’in yoğun ilgi gösterdiği konsere, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Ataşehir Belediyesi birim müdürleri de katıldı.

Çaldığı müzik eserleriyle herkese farklı duygular yaşatan Hüsnü Şenlendirici, herkesin sevgisini ve beğenisi bir kez daha kazandı. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman konserde yaptığı konuşmada, Ataşehir’in bu gece yine büyük bir ustayı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hışman, konuşmasının ardından Şenlendirici’ye konsere klarnetiyle ses ve renk kattığı için teşekkür plaketi verdi.