ADRES
Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4
Pk: 34746 Ataşehir - İstanbul

TELEFON
+90 216 570 50 00

E-POSTA
[email protected]

KEP
[email protected]

Çiçek Gibi Ataşehir

28.12.2010

Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki sitelere mevsimlik çiçek dağıttı. Çiçek dağıtımı Türk-İş Blokları’ndan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katılımı ile başladı. 

Türk –İş Blokları’ndaki sitelerin sakinlerine çiçek dağıtan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye, CHP İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, belediye başkan yardımcıları ile birim müdürleri katıldı. Ataşehir’e yeni yılda 18 yeni park kazandırmak için çalışmaların hızla devam ettiğine dikkat çeken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Park ve bahçelerimizin tamamı bu yıl bakımdan geçti. 



Yıllardır hiçbir çalışma yapılmamış parklarımız vardı. Hepsini yeniden düzenledik. Parklarımıza spor aletleri yerleştirdik. Çocuklarımız gönüllerince parklarda oyun oynarken, büyükleri de diledikleri gibi spor yapsınlar. Daha güzel bir Ataşehir için hep birlikte çalışıyoruz” dedi. 

 Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği çiçek dağıtımında, çok sayıda vatandaşta Başkan İlgezdi’ye çeşitli sorunlarını iletti. Başkan İlgezdi’de vatandaşların sorunlarını ilgili başkan Yardımcıları ve müdürlere talimat vererek çözümlenmesini istedi.

Kış Spor Okulları Açılıyor | Ataşehir Belediyesi

ADRES
Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4
Pk: 34746 Ataşehir - İstanbul

TELEFON
+90 216 570 50 00

E-POSTA
[email protected]

KEP
[email protected]

Kış Spor Okulları Açılıyor

13.2.2011

Ataşehir Belediye Başkanlığı büyük ilgi gören Yaz Spor Okullarının ardından Kış Spor Okullarını açıyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin sağlıklı bir neslin yetişmesi ve çocuklarla gençlerin boş zamanlarını sporla değerlendirmesi amacıyla başlattığı spor okulları Ataşehirlilerin büyük ilgisi ile karşılaşmış ve yaz spor okulları Ataşehirli çocukların sporla tanışmasını sağlamıştı. Yaz Spor Okullarının büyük ilgi görmesi üzerine Başkan Battal İlgezdi, çeşitli branşlarda sporla tanışan çocukları bu kez Kış Spor Okullarında bir araya getirme kararını uygulamaya koydu.

Basketbol, futbol, voleybol ve Taekwondo branşlarında eğitim verecek Kış Spor Okullarının kayıtlarına Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde başlandı. 14-28 Şubat tarihleri, arasında kayıt işlemlerini yaptırabilecek olacak çocuklardan ücret alınmayacak. 
Kış Spor Okulu boyunca çocuklar haftada iki saat eğitim alacak.. Kurslara düzenli devam eden, yetenekli çocuklar ise Ataşehir Spor Kulübü bünyesine katılacak.

1 Mayıs 2011 tarihine kadar sürecek kursların kayıtları Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nde yapılıyor. Son kayıt tarihi 28 Şubat olan kurslar için istenilen belgeler ise şöyle:

2 adet resim 
İkametgâh
Kimlik Fotokopisi
Sağlık Raporu (Sağlık Ocağından alınabilir )

DERSLERİN YAPILACAĞI SPOR MERKEZLERİ
 
Celal Yardımcı Spor Salonu
Voleybol, basketbol, taekwondo

Yeni Çamlıca Ataevi
Futbol

Ferhatpaşa Taekwondo Salonu
Taekwondo