Kılıçdaroğlu Ataşehir'de

9.7.2011

KILIÇDAROĞLU, ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ İLE BİRLİKTE NAZIM HİKMET PARKI VE HEYKELİNİN AÇILIŞINI YAPACAK.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin ardından İstanbul Ataşehir'de yapılacak ilk mitingde konuşacak.

10 Temmuz Pazar Günü saat 14:00'te Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan binlerce araçlık bir konvoyla karşılanacağı belirtilen CHP lideri, Ataşehir Küçük Bakkalköy Taçspor karşısında bulunan Nazım Hikmet Parkı'na gelecek.Moğollar ve Murat Boz'un konserlerini vatandaşlarla birlikte dinleyecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ataşehir Belediyesi tarafından ünlü şair Nazım Hikmet'in anısına yaptırılan heykelin açılışını yapacak.

Kılıçdaroğlu, saat 15.30 da Nazım Hikmet Parkı'nda düzenlenecek olan büyük buluşmada vatandaşlara hitap edecek.