Kayışdağı'nda İlk Suyu Başkan İlgezdi Dağıttı

19.2.2010

Ataşehir Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlara sağladığı ücretsiz içme suyunun ilk dağıtımlarına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de katılıyor. Vatandaşların ücretsiz içme suyu isteklerine olumlu yanıt veren Başkan Battal İlgezdi, Mustafa Kemal Mahallesi’nde katıldığı su dağıtımının ardından dün de Kayışdağı Mahallesi'ne gitti ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz içme suyundan bir bardak içerek dağıtımı başlattı. Özellikle kadınların ilgisi ve alkışları ile karşılanan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bir süre de Kayışdağı cadde ve sokaklarında yürüdü, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kayışdağı Muhtarlığı'nı da ziyaret eden Başkan İlgezdi, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Vatandaşların sorun ve isteklerini tek tek not alan Başkan İlgezdi, yeni ilçe olan Ataşehir'in birikmiş sorunlarını en kısa süre içerisinde çözeceklerini ifade etti. Mahallelerindeki tapu ve imar problemini çözen İlgezdi'ye teşekkür eden Kayışdağı Mahallesi sakinleri, ücretsiz su dağıtımının maddi durumu iyi olmayan ve geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar için büyük önem taşıdığını söyledi.