Karneyi Alıp, Tiyatro Festivaline Koştular...

20.1.2012

Ataşehir Belediyesi’nce geleneksel hale getirilen sömestr tatilinde  ücretsiz tiyatro davetiyeleri büyük ilgi görüyor.

2011-2012 öğretim yılının ilk yarısı tamamlanırken   karnelerini alan öğrenciler soluğu Ataşehir Belediyesinde aldı.  2. Ataşehir Çocuk Tiyatro Festivalini izlemek isteyen öğrenciler okullarından karnelerini alır almaz evlerinden önce Ataşehir Belediyesi’ne koştu.

Ellerinde karneleri ile ücretsiz davetiye almak için uzun kuyruk oluşturan öğrenciler 7 gün boyunca 2’şer seanstan 14 gösterim için istedikleri oyunlara davetiyelerini aldı.  Bazı çocuklara velilerinde eşlik ettiği dikkat çekti. Ücretsiz tiyatro davetiyelerini alan öğrenciler  duygularını  “hem karne, hem tatil hem de tiyatro izleyecek olmanın sevincini birlikte yaşıyoruz. Başkanımız Battal İlgezdi’ye teşekkür ederiz.  Bizi her yıl tiyatro ile ödüllendirdiği için biz de derslerimizde daha başarılı olmak için çok çalışacağız”  diye açıkladı.