Kardeş Kültürler Festivali Sona Erdi

8.8.2009

Ataşehir Belediyesi'nin organize ettiği “Kardeş Kültürler Festivali” nin son iki günü teknik nedenlerle yapılamayacak.

14 Temmuz'da başlayan ve 15 gün Ataşehirlilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen “Kardeş kültürler Festivali” kapsamında 8 ve 9 Ağustos tarihlerinde yapılacak etkinlikler teknik sorunlar nedeniyle iptal edildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehirlilere festivale gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Battal İlgezdi, yeni İlçe Ataşehir'de çağdaş yaşanabilir bir kent oluşturmak için süren yoğun çalışmaların yanı sıra Ataşehirlilerle bir arada olabilmek için düzenlenen “Kardeş Kültürler Festivali” nin gerçekleşmesi için gece gündüz çalışan belediye personeline, festivale katılan tüm sanatçılara, festivale katkıları nedeniyle sivil toplum kuruluşlarına ve büyük bir olgunlukla festival alanını dolduran tüm Ataşehirlilere teşekkür etti.

Başkan Battal İlgezdi, Ataşehir'de sanat ve kültür etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.