Kadınlar katılım belgelerini aldılar

31.5.2016

Ataşehir Belediyesi Ataevlerinde Kış Sanat Okulları kapsamında eğitim gören kadın kursiyerlere katılım belgeleri verildi.

Ataşehir Belediyesi’ne bağlı 6 Ataevinde toplam 300 kursiyer kadın yıl boyunca eğitimlere katıldı.

El sanatları, ahşap boyama,  biçki dikiş, makine nakışı, deri işlemeciliği ve iğne oyası çalışmalarına katılan kadınlara dönem sonunda katılım belgeleri verildi

Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar’ın katıldığı katılım belgesi dağıtım töreninde, kadınlar yıl boyunca yaptıkları ürünleri de Ataevlerinde sergilediler.  

Kursiyer kadınların yaptıkları çalışmalardan oluşan “Sihirli Dokunuşlar” isimli yılsonu sergisi 29 Mayıs’a kadar İçerenköy Carrefoursa Alışveriş Merkezi’nde sergilenmişti. 

Kursiyerler, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar’a teşekkür ederek, bu eğitimlerden çok memnun olduklarını ve bu eğitimlerin devam etmesini talep ettiler. 

Ataevlerindeki bir diğer törende ise, kurslara katılan kadınların 3-6 yaş arasındaki çocuklarının oyunlar oynadıkları ve çeşitli aktivitelere katıldıkları Oyunevi’nin karneleri dağıtıldı. Oyunevi karnelerini alan çocuklara birer adet de çanta hediye edildi.  

Kurslara katılmak isteyen kadınlar için, yeni dönem kayıtlar yaz sonu başlayacak.