İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Yıldız Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi Ziyaret Etti

6.11.2009

Göreve başladığı günden itibaren eğitime yaptığı katkılarla dikkati çeken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi ziyaret eden İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Başkan İlgezdi'ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Muammer Yıldız, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş'la birlikte ziyaret ettiği Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye, ilçede eğitime yönelik çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Dr. Yıldız, “özellikle öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim yapmaları için yaptığınız çalışmalar övgüye değer. Siz ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Karataş'ın uyumlu çalışması ile Ataşehir'de eğitim sorunlarını kısa sürede aşacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kendisinin de bir eğitimci olduğunu hatırlatarak, “eğitimin önemini çok iyi biliyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın çağdaş eğitim düzeyine ulaşması için her türlü desteği vermeye devam edeceğim. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte her soruna çözüm bulmak için işbirliği ile çalışıyoruz” dedi.