İnternet sitemiz 16 gün boyunca turuncu renkte kalacak

25.11.2015

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği tarafından "kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddetle mücadele etmek" amacıyla, her yıl 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’den başlayıp 10 Aralık İnsan Hakları gününe kadar 16 gün boyunca aktivizm kampanyası yürütülmektedir.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin Türkiye’deki belediyeleri, kamuoyunda konuya ilişkin farkındalığın artırılması hususunda daveti ile Ataşehir Belediyesi kısa adı UNITE (Unite to End Violence against Women) olan kampanya kapsamında, resmi internet adresi olan www.atasehir.bel.tr adresini turuncuya boyadı.

Ülkemizde kadına yönelik şiddetle mücadele de önemli bir rol üstelenen belediyelerden biri olan Ataşehir Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya hesapları (arka planları) 16 gün boyunca turuncu renkte kalacak.     

Kadınlara karşı şiddet konusunda harekete geçen Ataşehir Belediyesi, bugüne kadar belediye çalışanlarından 700 erkek çalışanına "Aile İçi Şiddete Karşı Erkek Eğitimi" verdi.  

Detaylı bilgi için burayı tıklayınız.