İlgezdi'den Çarşı Esnafına Ziyaret

17.1.2012

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Çamlıca Mobilyacılar Çarşısı esnafını ziyaret etti.Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çatak’la birlikte Çamlıca Mobilyacılar Çarşısını ziyaret eden Başkan Battal İlgezdi, esnafın sorunlarını dinledi.

Ataşehir Çamlıca Mobilyacılar Çarşısı'nın, mobilya sektörünün en önemli  merkezlerinden biri olduğunu belirten Başkan İlgezdi, “Çarşı esnafımızı sık sık ziyaret edip görüş alışverişinde bulunarak sorunlarına çözüm üretiyoruz. Şu anda İstanbul’un en önemli ve gözde çarşılarından biri olan Ataşehir  Çamlıca Mobilyacılar Çarşısı'nı daha çağdaş bir hale getirmek için esnafımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Ataşehir Çamlıca Mobilyacılar Çarşı esnafı da, belediye başkanlığı görevine başladığından beri  tüm sorunlarını çözmek için çalışan Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.