"İklim Dostu Ataşehir"

6.12.2011

Ataşehir Belediyesi “buluşalım, konuşalım, kararlaştıralım, iklim değişikliğinin çözümüne Ataşehir’den katkı sunalım “ sloganı ile İklim Dostu Ataşehir  panelini  düzenliyor. 16 Aralık Cuma günü saat 10.00’da Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek İlkim Dostu Ataşehir panelinin açılış konuşmalarını Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Battal İlgezdi  ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş yapıyor.  Panele konuşmacı olarak Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Gülçin Özsoy, Alara Tuncer ve Ayten Kartal katılıyor.

09.30-10.00            Kayıt

10.00-10.15            Açılış Konuşmaları

Battal İlgezdi / Ataşehir Belediye Başkanı

Şaban Karataş / Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü

Turgut Çelenkoğlu / Ataşehir Kaymakamı

10.15-10.45            “Küresel İklim Değişikliği ve Türkiye”

Konuşmacı: Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu / (İTÜ Uçak ve Uzay Bilimi Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği  Bölümü)

10.45-11.15            “İklim Dostu Bir Kent Mümkün müdür?

Konuşmacı: Gülçin Özsoy /REC Türkiye Proje Uzmanı

11.15-11.30            Kahve Arası

11.30-11.40            “Çocuk Gözüyle İklim Değişikliği”

Konuşmacı: Alara Tuncer /Ataşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı