“İki insan birbirinin farkına varınca iletişim başlar”

4.10.2013

Ataşehir Belediyesi’nin desteğiyle Final Ataşehir Anaokulu tarafından düzenlenen “Çocuk Gelişimi ve Ailede İletişim” konulu seminer, 3 Ekim Perşembe günü Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşti.

İletişim Psikolojisi Uzmanı Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun konuşmacı olduğu seminere, Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu seminerde, aile içindeki davranışlardan anne ile babanın çocuğa yaklaşımının nasıl olması gerektiğine kadar pek çok konuya değindi. Doğan Cüceloğlu, çocuğun eğitiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini de katılımcılara ayrıntılı bir şekilde anlattı. Katılımcıların da görüşlerini dile getirdiği seminerde Cüceloğlu, ayrıca karşılıklı iletişimin ne zaman başladığının ve iletişim bilincinin de üzerinde durdu.