İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ GÖZ MUAYENESİ VE GÖZLÜK HİZMETİ DEVAM EDİYOR

9.6.2019

Ataşehir Belediyesi'nin 6 ay önce başlattığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz göz muayenesi ve gözlük hizmeti devam ediyor.

"Önce Sağlık” sloganıyla yola çıkan ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Ataşehir Belediyesi'nin bu hizmetten Sosyal Yardım Sistemi’ne kayıtlı olan Ataşehirliler talep ettikleri takdirde göz muayenesi oluyorlar.

Vatandaşlar evlerinden alınarak hastaneye götürülüyor, uzman doktorlar tarafından muayeneleri yapılıyor.

Muayene sonrasında, vatandaşların ihtiyaçlarına göre gözlükleri Ataşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Beğendikleri model ve renkte gözlükleri seçen ve teslim alan vatandaşlar Ataşehir Belediyesi’ne bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

HABERİN VİDEOSU İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.