İftar sofraları Ferhatpaşa Mahallesi’nde kuruldu

28.6.2016

>>>Önemli Uyarı: İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle "Geleneksel Ramazan Eğlenceleri" etkinliklerimiz kapsamında; 29 Haziran Çarşamba günü İnönü Mahallesi'nde, 30 Haziran Perşembe günü İçerenköy Mahallesi'nde ve 03 Temmuz Pazar günü Ferhatpaşa Mahallesi'nde yapılacak "Sahnede Şenlik Var" isimli etkinliklerimiz iptal edilmiştir.<<<

Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında hazırladığı “İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri” programı Ferhatpaşa Mahallesi’nde devam etti.

Ferhatpaşa Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’na kurulan iftar sofralarında, Ataşehirliler hep birlikte oruçlarını açtılar.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya da iftar sofralarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet edip yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladılar.

İftarın ardından Ramazan eğlenceleri kapsamında; sihirbazlık ve ateş gösterisi yapıldı.

Daha sonra sahneye çıkan Yavuz Değirmenci, Sema gösterisi eşliğinde Tasavvuf müziğinden besteler seslendirdi.

Ardından sahne alan Bedri Ayseli, Anadolu’nun farklı yörelerinden sevilen türküleri Ataşehirliler için söyledi.

80’ler dizisinin Bekçi Bekir karakteriyle sevilen oyuncusu Hacı Ali Konuk da geceye katılarak eğlenceye eşlik etti.