Haydi çocuklar atık pil toplamaya

3.10.2013

TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği) ile İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin ortaklaşa düzenlediği “Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması”, Ataşehir’deki ilkokul, ortaokul ve liselerde 01 Ekim 2013 - 15 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. İlçeler arasında geleneksel hale gelen yarışmada, Ataşehir Belediyesi geçen yıl 5 bin 600 kilogram atık pil toplayarak ikinci oldu.

Yarışmanın koşulları şu şekilde;

• Yarışma Ataşehir’deki tüm okulların katılımına açık.
• Piller her okula Ataşehir Belediyesi tarafından yerleştirilen pil kutularında biriktirilecek.
• Yarışma sonunda en fazla pil toplayan ilk üç okul Ataşehir Belediyesi ve TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği) tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.
• Yarışmaya her türlü atık pille katılmak mümkün. (Kalem pil, düğmeli pil, telefon pili, diz üstü bilgisayar pili, kablosuz ev aletleri pili)