GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVLERİNİN YENİ ÜYELERİ BELLİ OLDU

8.7.2024

Ataşehir Belediyesi’ne ait gündüz çocuk bakımevlerine çocuklarını kayıt ettirmek isteyen aileler, noter huzurunda kura çekimine katılarak heyecanlı anlar yaşadı.

Ataşehir Belediyesi’nin gündüz çocuk bakımevlerinde miniklere özenle bakılıyor ve eğitim veriliyor. Bu nedenle Ataşehir Belediyesi’nin gündüz çocuk bakımevleri, kayıt zamanı ailelerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Herkese eşit ve adil bir hizmet verilebilmesi için kayıt olmak isteyen ailelerin çocukları arasında kura çekimi düzenleyen Ataşehir Belediyesi, kura çekimini sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladı.

Çocuklarını gündüz bakımevine kayıt ettirmek isteyen ebeveynler, Ataşehir Belediye binasına gelerek, noter huzurunda kura çekimine katıldı.

Ataşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda 2 Temmuz Salı günü gerçekleşen kura çekiminde 2024-2025 eğitim-öğretim yılı gündüz çocuk bakımevlerinde eğitim alacak öğrenciler belli oldu.

Ataşehir Belediyesi’ne ait Bahri Behçet Yıldız Gündüz Çocuk Bakımevi, Saadet Hasan Gülbaran Gündüz Çocuk Bakımevi, Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi ve Barbaros Mahallesi Gündüz Çocuk Bakımevi çalışan anne babaların en büyük destekçisi olmaya devam edecek.

Ev sıcaklığını aratmayarak, çocuklara güvenli bir ortam sağlayan gündüz çocuk bakımevlerinin noter sonuçlarına aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

 

 

NOTER KURA SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ.