Geleceğin Minik Sanatçılarının Yılsonu Konseri

13.6.2015

Ataşehir Belediyesi’nin "Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz" projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar yılsonu konseriyle sezonu kapattılar.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” projesinde 2014-2015 eğitim döneminde öğrenim gören öğrenciler yılsonu performanslarını Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde sergilediler.

Konsere Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayten Kartal, Ataşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Çetinkaya ile öğrencilerin aileleri ve çok sayıda Ataşehirli vatandaş katıldı.

Konser öncesinde bir konuşma yapan Hüseyin Hışman, belediyelerin tek görevinin alt ve üst yapı problemlerini çözmek olmadığını belirterek, kültür ve sanat eğitimine de destek verilmesi gerektiğini söyledi. Ataşehir’de her yaştan bireyin sanat eğitiminde yanlarında olduklarını ifade eden Hışman, özellikle çocukların sanat eğitimine sosyal belediyecilik anlayışıyla daha fazla önem verdiklerini ifade etti.

Öğrencilerin vermiş oldukları yılsonu konseri izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlerden kaçmayan minik sanatçılar, başarıları ve enstrümanlarına olan hâkimiyetleri ile dikkat çekti. Konser sonunda alkışlarla karşılanan öğrenciler geleceğin sanatçılarının Ataşehir’den yetişeceğini bir kez daha kanıtladı.