Futbol Turnuvası Sürüyor

31.8.2012

Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen Ataşehir Belediyesi Amatör Futbol Kulüpleri Futbol Turnuvası başladı. Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği’ne üye 14 takımın katıldığı turnuva 29 Ağustos’ta Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin açılış vuruşuyla başladı.

Yenisahra Stadı’nda gerçekleştirilen futbol turnuvasının açılış maçlarını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Sadık Kayhan, turnuvaya katılan takımların kulüp yöneticileri ve çok sayıda Ataşehirli futbolsever izledi.

İlk gün gerçekleşen eleme maçlarının sonucunda; Yenisahra, İçerenköy Spor, Örnek Gençlik, İst. Ataşehir Spor, Kayışdağı Spor, Site Spor ve Ataşehir Çamoluk takımları tur atladı. Turnuvaya katılan takım sayısı sebebiyle final karşılaşmalarında düzenlemenin sağlanması için Ataşehir Çamoluk çeyrek final müsabakasını bay geçerek direkt yarı final müsabakasına katılacak.

İlk Maçların Sonuçları

MAÇLAR SONUÇ