Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu Belli Oldu

6.9.2012



Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen Ataşehir Belediyesi Amatör Futbol Kulüpleri Futbol Turnuvası’nın finalinde İçerenköy İdmanyurdu Spor, İstanbul Site Spor’u Görkem Aslan’ın attığı golle 1-0 yenerek şampiyon oldu.


Final karşılaşmasını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile izleyen Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, kupa töreninde yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin spora katkısının büyük olduğunu söyledi. Çelenkoğlu: “Turnuvaya katkılarından dolayı spor kulüplerimize ve Ataşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise konuşmasında spora ve sporcuya katkılarının devam edeceğini vurguladı. Başkan İlgezdi, “Amatör spor kulüplerimiz zor koşullarda çalışmalarını sürdürüyor. Ataşehir Belediyesi olarak her zaman spor kulüplerimize destek olmaya çalışıyoruz. Hep birlikte daha başarılı işlerin altına imza atacağız. Turnuvamıza katılan tüm kulüplerimize teşekkür ediyorum. Şampiyon olan takımımızı da kutluyorum” diye konuştu.


Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse de, futbol turnuvasının geleneksel hale getirilmesini istedi. Köse, Ataşehir Belediyesi’nin amatör spora verdiği desteğin gençleri ve çocukları sokaklardan kurtararak, spora kazandırdığını vurguladı. 



Törenin sonunda tüm sporculara turnuvaya katıldıkları için birer madalya takıldı.  Turnuva birincisi İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü birincilik kupasını, İstanbul Site Spor Kulübü ise ikincilik kupasını kaldırdı.