Fetih’te çifte mutluluk

16.9.2013

Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Kardeş Kültürlerin Festivali” kapsamında birbirinden değerli sesler, Ataşehirlilere konuk olmaya devam ediyor. Fetih Mahallesi Prestij Caddesi’nde 15 Eylül Pazar akşamı festival çerçevesinde sahne alan Volkan Konak ile Faruk Demir, mahalle sakinlerine hüznü ve sevinci bir arada yaşattı. Prestij caddesinin açılışının da aynı akşam yapılması konser alanında coşkulu dakikaların yaşanması neden oldu.

Fetih Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile Abdullah Der ve mahalle muhtarları da katıldı. Konuk sanatçılara plaket ve çiçek veren Başkan Battal İlgezdi gecede yaptığı konuşmada, kültürel etkinliklerin Ataşehir’in her mahallesinde devam edeceğini söyledi. Başkan İlgezdi, Ataşehir Belediyesi’nin kurulduğu günden beri Fetih Mahallesi ve Ataşehir’in diğer mahallerine en iyi hizmeti sunduğunu belirtti.