Ferhatpaşa Mahallesi’nde coşku dolu anlar

27.9.2013

4. Kardeş Kültürlerin Festivali’nde sona doğru yaklaşılırken, Ferhatpaşa Mahallesi’nde Festivalin 14. gecesinde düzenlenen Mustafa Küçük, Hüseyin Aydın ve Burhan Yıldırım konserleri mahallenin tüm nüfusunu konser alanına döktü.



Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye yoğun ilgi ve sevgi gösteren Ferhatpaşalılar, Başkan İlgezdi’yi meşalelerle karşıladılar, gecede yaptığı konuşmada tezahüratta bulundular.





Ferhatpaşalılara seslenen Başkan Battal İlgezdi, göreve geldiklerinden beri Ferhatpaşa Mahallesi’ne yoğun hizmet götürdüklerini belirterek, “Bizler göreve geldiğimizden beri hiçbir vatandaşımız arasında ayrım yapmadık. Kimsenin; dinine, diline, inancına ve siyasi görüşüne bakmadan hizmet götürdük. Biz istiyoruz ki, sizler de önyargılı bakıştan uzak olun. Daha önceki dönemlerde mahallenize yapılan hizmet ile bizim size verdiğimiz hizmeti sizler karşılaştıracaksınız. Belediyemizi değerlendirirken, mahallenize hangi hizmetleri getirdiğimizi unutmayın. Ferhatpaşa’yı kaliteli hizmetle tanıştırdık. Eksikliklerinin çok olması sebebiyle pozitif ayrımcılık uygulayarak yoğun hizmet getirdik. Simdi sizlere yeni bir hizmet daha getireceğiz. Belediyemize bağlı hizmet veren sağlık kuruluşunu yakında açacağız. Kadın ve çocuk hastalıkları, dahileye ve laboratuvar bölümleri olacak sağlık kuruluşumuzda, yakında ücretsiz sağlık hizmeti vermeye başlayacağız. Buradaki çocuklarımızın daha çok okumasını istediğimiz için, onlara eğitimleriyle ilgili öğretmenler tutup ücretsiz yardımcı olacağız” dedi.





Ferhatpaşa Mahallesi merkezli yöre dernekleri de Başkan İlgezdi’ye plaket ve çiçek sunarak teşekkürlerini ilettiler. Başkan İlgezdi tarafından da Ferhatpaşalılara müzik dolu anlar yaşatan gecede konser veren sanatçılara plaket ve çiçek sunuldu.