ENGELSİZ ATAŞEHİR TOPLULUĞU’NDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

17.12.2018

Engelli ve sosyal dezavantajlı vatandaşların her daim yanında olan ve onları bir gün değil her gün önemseyen Ataşehir Belediyesi, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında hazırladığı etkinliklerin son programını 14 Aralık Cuma günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Etkinlikte sahne alan Ataşehir Belediyesi’nin engelli öğrencilerden oluşan “Engelsiz Ataşehir Topluğu” ritim, koro ve halk oyunları gösterisiyle büyük beğeni toplarken “Biz de bu hayatta varız” diyen öğrenciler hem yeteneklerini sergilediler hem de etkinliği izleyen Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve öğrencilerin aileleri tarafından alkışlandılar.

Aynı zamanda engelli çocuklar; Ataşehir Belediyesi’nin “Engelsiz Sanat Kursları”nda katıldıkları Resim, Becerikli Eller ve Yaratıcılık Atölyelerinde ürettikleri eserleri sergilediler.

Program sonrasında Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar tarafından öğretmenlere çiçek takdim edildi.