DÜNYA BARIŞI İÇİN ORTAK KONSERLER

29.8.2024

Monheim am Rhein Belediyesi’nden Oliver Drechsel’in yönettiği Otto Hahn Gymnasium Gençlik Senfoni Orkestrası, Ataşehir Belediyesi Gençlik Orkestrası ile birlikte çok özel bir projeye imza atmak için İstanbul’a geliyor. 1-2 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenecek bu konserler, Dünya Barış Günü’nü coşkuyla kutlamak ve müziğin birleştirici gücünü vurgulamak amacıyla hazırlandı.

Dünya Barış Günü’ne özel Almanya’dan Otto Hahn Gymnasium Gençlik Senfoni Orkestrası İstanbul’a geliyor. Ataşehir Belediyesi Gençlik Orkestrası ile birlikte ortak konserler verecek olan Otto Hahn Gymnasium Gençlik Senfoni Orkestrası 1-2 Eylül 2024 tarihlerinde sahne alacak. Konuk sanatçı olarak Aydilge de katılım sağlayacak.

İlk konser, 1 Eylül 2024 tarihinde saat 20.00’de Ataşehir’de İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Şener Şen Sahnesi’nde yapılacak. Bu unutulmaz konser, "Dostluğun ve Kardeşliğin Sesi!" temasıyla dinleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

İkinci konser ise, 2 Eylül 2024 tarihinde saat 19.00’da İstanbul Almanya Başkonsolosluğu Kaisersaal’da gerçekleştirilecek. Bu konser de, "Barış İçin Kardeşçe Notalar!" temasıyla düzenlenecek.

Her iki etkinlik de müziğin birleştirici gücünü kutlamak ve dünya barışına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilecek.

Konser biletlerine, online bilet sisteminden veya İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.

 

Online bilet sistemi için: https://kultursanat.atasehir.bel.tr/etkinlik/2504/dunya-baris-gunu

 

KONSERLER PROGRAMLARI:

1. KONSER

“Dostluğun ve Kardeşliğin Sesi!”
📅 1 Eylül 2024
🕗 Saat: 20.00
📍 İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Şener Şen Sahnesi


2. KONSER

 “Barış İçin Kardeşçe Notalar!”
📅 2 Eylül 2024
🕖 Saat: 19.00
📍 İstanbul Almanya Başkonsolosluğu Kaisersaal