Domuz Gribine “Dur” Diyelim

4.11.2009

Ataşehir Belediyesi Domuz Gribine karşı tüm ilçedeki okullarda öğrencileri uyarma ve bilgilendirme çalışmalarına başladı. Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmaların startı Aşık Veysel Mahallesi'nde bulunan Orhan Veli İlköğretim Okulu'nda verildi.

 

 

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdür Vekili Gamze Akkuş İlgezdi ile Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt ve Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde görevli Dr. Eda Kökler'in katıldığı seminerde öğrencilere “Domuz Gribine” ilişkin sunum yapıldı ve broşürler dağıtıldı.

 

 

“Domuz Gribi ve Al ınması Gereken Önlemler” konulu sunumda öğrencilere almaları gereken önlemler anlatıldı. Seminerin ardından yine Sağlık İşleri Müdür Vekili Gamze Akkuş İlgezdi ile Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt'un gözetiminde Ataşehir Belediyesi ilaçlama ekipleri başta okul tuvaletleri olmak üzere tüm binada dezenfekte çalışması yaptı.

 

 

 

Ataşehir İçerenköy'de bulunan Hasan Leyli İlköğretim Okulu'nda da sunum yapıldı ve broşürler dağıtılarak okulda dezenfekte yapıldı. Ataşehir Belediyesi hergün 4 okul olmak üzere ilçe sınırları içinde bulunan 55 okulda da bilgilendirme ve dezenfekte çalışmaları yapacak. Bu arada dezenfekte çalışmaları birer hafta ara ile tüm okullarda öğrenim yılı bitene kadar sürdürülecek .