“Doğanın Pili Bitmesin” kitapları dağıtılıyor

13.1.2016

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği (TAP) işbirliğiyle Ataşehir’deki ilkokul öğrencilerine atık pil konulu kitap, cetvel ve stickerlar dağıtılıyor.

İlkokul öğrencileri için hazırlanan kitaplar, Ataşehir Belediyesi tarafından toplam 21 ilkokuldaki 11 bin öğrenciye dağıtılacak.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi atık pil konulu kitaplar için şunları söyledi: “Çevre biz canlıların yaşamında önemli bir rol oynuyor. Temiz bir çevrede yaşamak hepimizin ortak isteği. Biz de Ataşehir Belediyesi olarak çevre konusunda üzerimize düşen görevi biliyor; çok çalışıp, örnek projelere imza atıyoruz. Sizler için atık pil ile ilgili bu kitapçığı hazırladık. Belediyemiz ve TAP işbirliği ile hazırlanan bu kitapçıkta pilin ne olduğu, nerelerde kullanıldığını, atık pil olma sürecini ve sonrasını sizinle paylaşıyor ve Doğanın Pili Bitmesin diyoruz.”