ÇOCUKLAR KARNE HEDİYENİZ BELEDİYEDEN

10.1.2019

Ataşehir Belediyesi okulların yarıyıl tatilinde çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler hazırladı.

19 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerde çocuklar tatillerini hem keyifli geçirecek hem de sanatla iç içe aktiviteler yapacak.

Sömestr tatili için tiyatro, sinema ve atölyelerden oluşan birbirinden eğitici, öğretici ve eğlenceli etkinlikler hazırlayan Ataşehir Belediyesi, çocukları, kültür merkezlerine bekliyor.

Mustafa Saffet Kültür Merkezi, Neşet Ertaş Kültürevi, Düştepe Oyun Müzesi, ATAMEM, Yenisahra ATAMEM, Ferhatpaşa Bilim Sanat Merkezi, İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi, Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi, Cemal Süreya Etkinlik Merkezi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikler 19 Ocak tarihinde başlayıp 3 Şubat’a kadar devam edecek.

Atölyelere kayıtlar 12 Ocak Cumartesi günü başlıyor. 10.00-17.00 saatleri arasında atölyelerin yapılacağı ilgili birimlerden kayıt yaptırabilirsiniz.

Yoğun eğitim dönemi sonrası tatillerini keyifli ve sanatla dolu dolu geçirmeleri için hazırlanan sömestr etkinlikleri sayesinde çocukların ve gençlerin kişilik ve özgüvenleri de bu sayede gelişim gösteriyor.

Çocuk tiyatrosu oyunları kapsamında 7 tiyatro oyunu, 2 sinema filmi, 16 atölyeyle çocuklar tatilin keyfini doyasıya yaşayacaklar.

ETKİNLİK KİTAPÇIĞINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Önemli Bilgiler:

-Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır. (Belediyenin kendi düzenlediği etkinlikler için geçerlidir.)

-Etkinlik girişinde biletinizin mutlaka yanınızda olması ve bilet kontrolü yapıldıktan sonra biletinizde yer alan koltuk numarasına göre oturmanız gereklidir. Bileti olmayan izleyicilerimiz salona alınmayacaktır.